Udobnost i jednostavnost u srcu Zagreba

Fokusirajući se na jednostavan, utilitaristički dizajn, željeli smo ti osigurati sve potrebno za ugodan boravak. Ti se brini o razgledavanju, mi ćemo se brinuti o ostalom.

Rezerviraj sobu

Nisu izgubljeni oni koji otkrivaju

Kad te ponovno uhvati želja za putovanjem, zašto ne posjetiš Zagreb? Prepun života, glavni grad Hrvatske moli da ga se istraži. Doživi sav šarm Gornjeg Grada ili uživaj u urbanom životu mlađeg i modernijeg Donjeg Grada, tvoj izbor. Zagreb ima dušu – bilo bi ga šteta ne doživjeti.

Tipovi soba

Sa 60 ležaja u 17 novouređenih soba, pobrinuli smo se da svatko može pronaći odgovarajući smještaj. Bilo da se radi o ugodnom mjestu za rad ili sigurnom mjestu za predah nakon dugog dana - možeš računati na nas.

  • Dva kreveta na kat
  • Dupli krevet + krevet na kat
  • Dva kreveta za jednu osobu + krevet na kat
  • Dva dupla kreveta + krevet na kat
  • Krevet za jednu osobu + krevet na kat
  • Dva kreveta za jednu osobu
  • Krevet na kat

Opusti se i druži

Kvalitetno provedi vrijeme družeći se s putnicima iz cijelog svijeta u zajedničkom dnevnom boravku. Razmjenjuj iskustva, upoznaj nove prijatelje ili se opusti uz TV.

Osjećaj se kao kod kuće

Zgrabi kavu za put ili si pripremi jednostavan obrok u našoj čajnoj kuhinji. Putovanje se najbolje mjeri prijateljstvima, ne kilometrima.

Podržavamo lokalnu zajednicu

Pri otvorenju, cilj nam je bio izgraditi povjerenje i partnerstva u susjedstvu promovirajući lokalne obrtnike. U prizemlju hostela možeš pronaći restorane, caffe barove, pekarnice, kioske, praonice rublja i mnoge druge obrte čije su ti usluge kao gostu hostela dostupne po povoljnijim uvjetima.

Vidimo se u Zagrebu?

Rezerviraj boravak u 3F Hostelu i uživaj u svemu što Zagreb ima za ponuditi!

Rezerviraj sobu

Kako do nas?

Nasuprot Green Gold centru, 3F Hostel smješten je u naselju Sigečica okruženom glavnim prometnicama grada Zagreba što će ti olakšati pronalazak prijevoza i kretanje gradom.

Imaš još pitanja?

Smiješ li dovesti ljubimca? Tražiš dobru klopu? Trebaš insajderske informacije o gradu? Javi nam se i rado ćemo adresirati sva tvoja pitanja i brige.